Byron bay

publicerat i Allmänt;
Nu befinner vi oss i Byron bay, stranden vinner på flat rock men vågorna vinner här. Det är sånna riktiga surfar vågor. 

Vi har varit här två dagar nu och ska byta camping till north coast holiday park clarkes beach den ligger precis vid stranden.

Vägen hit till Byron bay har bjudit på det mesta vi hittade en turistväg, mycket roligare att åka på dem än på motorvägarna. Våran GPS säger vänd vänd flera gånger men det dröjer ca 10 minuter innan vi själva kommer på vi åker ju söder ut ;) vi har lärt oss att ibland kanske vår GPS har mer koll än oss. Natten till idag var så spännande så när vi gick och la oss regnade det lite och tältet vi har på bilen ska tåla lite regn. Men vid ca två märkte jag att det regnade in lite så jag vänder mig så att fötterna är ute i tältet. Men vid halv tre vaknar Matilda o säger att hon ligger i en stor pöl. Då droppar det in vatten från taket XD vi bestämmer oss för att plocka mer taket under tiden regnar det som aldrig förr vi sätter en skål där det droppar som mest trycker in handdukar o kläder i springorna haha och får ner tältet. Haha vilken natt i våran "röda racer". Men va klarar inte vi av vi fick ju en gratis tvätt av madrasserna och av Matildas pyjamas. 


Påväg mot Byron bay så fina vägar. 


På stranden, man måste ligga väldigt långt upp annars kommer vågorna och blöter ner allt. 


Bild på mig och min partner in crime från igår. Har även en film på när det regnar in som bara den men förstod inte hur jag lägger ut den här så jag lägger den på instagram :D